11 Juni

.

Vanavond is het dan echt begonnen. De 6e editie van de Noaberscup 2019 is van start gegaan!!

48 Teams gaan dit jaar strijden om die felbegeerde Noaberscup trofee! Met zoveel deelnemers zal het zeker een gezellige week worden en 1 ding is zeker:  er zal sportief flink gestreden worden! 

We verwelkomen iedereen die mee gaat doen, even wil kijken naar een teamgenoot of zomaar wil genieten van Twents Noaberschap!! Want dát is alles waar dit toernooi om draait! 

De aftrap is bij TC Enter, het is een super mooie tennis avond, de wind is gaan liggen en er worden mooie partijen gespeeld. Ook langs de lijn wordt hier van genoten gezellig met een hapje en een drankje.

Het leek erop dat we alle wedstrijden volgens planning konden gaan spelen maar na 21.30 liep dit toch even anders. De koppels waren zó aan elkaar gewaagd dat de spelers aan de kant helaas iets langer moesten wachten om hun partij te spelen. Maar gelukkig had iedereen hier begrip voor. Uiteindelijk stonden om 22.45 alle wedstrijden op de baan en konden we om …. de lichten uit doen. Er wordt nog gezellig een borrel gedronken, lekker slapen en morgen weer met frisse moed de 2e dag van de Noaberscup beginnen  in Enter.