11 Juni

.

De Noaberscup strijkt neer bij TC de Mors!

Na twee sfeervolle avonden in Enter zijn we vanavond bij TC de Mors neergestreken. De gehele dag werden de verschillende weerapps (we mogen geen namen noemen) in de gaten gehouden omdat er regen op het programma stond. 

De organisatie is mooi op tijd aanwezig om het nieuwe spandoek op een mooie plek op te hangen. Het grote spandoek past mooi tussen baan 1 en 2 in. 

De eerste deelnemers zijn mooi op tijd aanwezig omdat ze dachten dat TC de Mors vanuit Enter een stuk verder fietsen was. De eerste wedstrijden gingen mooi op tijd de baan op. Ook dit jaar zijn de deelnemers weer goed creatief geweest met de namen. Vanavond speelden bijvoorbeeld de Pink Ladies, Kelderklasse 2.0, Buurman en Buurman, de Diesels en Volgend Jaar Beter dus dat beloofde genoeg spektakel op de baan. 

Gezien de volle planning vanavond hoopten we dat alle wedstrijden gespeeld zouden kunnen worden. In het schema hebben we een buffer ingebouwd op zaterdagochtend, maar we hopen dat we daar geen gebruik van hoeven te maken ;-). 

Ondanks een klein stevig buitje en een paar losse druppels is de avond zeer goed verlopen. De organisatie heeft zelfs de halve finales en finales al kunnen plannen. Kijk op www.noaberscup.nl wat de indeling is. 

Alle wedstrijden hebben we uiteindelijk kunnen spelen en het was nog lang gezellig na afloop! Morgen gaan we naar TC Rijssen en worden alle halve finalisten bekend! 

Tot morgen!