Tennisvrienden,

De Noaberscup bewijst maar weer eens dat tennis booming is. We hebben de wind ook in de zeilen met Kiki Bertens, maar sluit ook niet alle vrijwilligers uit die dit toernooi ook weer tot een waar succes maken!
Het is een team wat autonoom de Noaberscup draagt en elke keer weer tot een succes maakt, chapeau hiervoor!
Wij Nederlanders willen graag verenigen, dus lekker dingen samen doen: dat doen we bij de duivenclub, voetbalclub, kaartclub, noem maar op: het zit in ons bloed.
Onze kinderen worden ook voor een gedeelte opgevoed door onze tennisleraren.
En ze leren omgaan met andere kinderen tijdens het tennissen.
Naar mijn mening een belangrijk onderdeel van de opvoeding.
We willen allemaal als vereniging dat ze een veilig en warm gevoel hebben bij de club, een plek waar ze lekker zichzelf kunnen zijn en het meest belangrijke kind kunnen zijn.

Het clubgevoel is bij iedereen nog steeds aanwezig, we merken dat iedereen nog steeds trots is op zijn of haar clubje, dat is mooi om te zien.
Wat wel veranderd is, is de mate van vrijwilligers die steeds moeilijker te krijgen zijn. Iedereen heeft het te druk tegenwoordig. Bij een oproep laatst voor vrijwilligerswerk en een aanvulling op het bestuur hebben wij maar liefst 0 meldingen gekregen…
Willen wij nu en in de toekomst het voor ons zo belangrijke verenigingsleven op orde houden, dan zitten daar consequenties aan en moet je zelf ook eens nadenken over wat je voor de club kan betekenen.

Buiten het feit dat het bijzonder gezellig is om in een bestuur of commissie te zitten, het zijn vaak leuke en gezellige avonden.
Evengoed gaan we weer een hele leuke week tegemoet met lekker veel tennis op verschillende parken.

Nogmaals dank aan de commissieleden van de Noaberscup, erg fijn dat jullie het weer op deze manier organiseren!

Ik wens jullie langs deze weg heel veel tennisplezier!

Andre Zwoferink

Voorzitter Tennisclub de Mors